27/07/2013

Don't wait for someone to bring you flowers, plant your own garden and decorate your own soul :-)

Jeg personligt har altid elsket grønne planter, blomster og træer, dog har jeg altid haft en idé om at jeg ville dræbe dem hurtigere end de kom indenfor døren. Så til min store overraskelse overlever de blomster jeg har haft indtil videre fint hos mig, og jeg ELSKER dem. Det giver mig noget helt særligt at følge med i deres udvikling og se hvordan de trivedes.

Andre der har det på samme måde?

Jeg har ikke det store kendskab til planter, blomster, vanding, gødning osv, men jeg prøver mig frem, læser på nettet og spørger bekendte til råds og det fungere. Det nemmeste er helt klart at købe nogen hvor du kan se navnet på dem eller hvor du ved hvad de hedder så du nemt kan finde mere information, flere eller mere specielle af slagsen.

Lige pt har jeg ikke ret mange, da jeg efter et par flytninger og lidt tumult enten har fået dem dræbt eller smidt ud. Jeg har én stor fredslilje (krukken er 39 cm i diameter mener jeg det er, har dog intet billede af den pt), én Tradescantia pink, to sommerblomster i hver sin farve som jeg ikke kan huske navnet på og kan ikke finde dem nogen steder på nettet også har jeg to med lyserøde blomster som jeg har fået af kæresten og derfor heller ikke kender navnet på.

Har én enkelt udendørs som hænger, den er reddet fra min kærestes ene bed hvor der vist kun var ukrudt så den er ikke helt på toppen endnu efter mødet med skovlen. Men der er mange små grønne blade så den viser tydeligt at den er på vej tilbage :-)

Smider lige lidt billeder ind af de blomster som jeg har billeder af :-)Hvis nogen af mine kære læsere skulle vide hvad den hvide og lyserøde blomst hedder på disse billeder vil jeg blive meget taknemmelig for én besked fra jer :-)
Min Tradescantia pink:

Dette er dem jeg har fået af min kæreste, hvis nogen kender navnet på den vil jeg være meget taknemmelig for en besked med navnet :-) 


Også denne som jeg fik i fødselsdagsgave i sidste uge :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar